Over ons

Danielle Wilschut

Danielle woont in Groede en volgde haar opleiding in Brugge op Het T.I.H.F Maricolen. Ze liep stage in Cadzand-Bad, Knokke en Terneuzen en studeerde in 2004 af. Na een jaar als kapster te hebben gewerkt pakte ze haar koffers en vertrok naar Londen voor een training.  Van daaruit werd ze over de hele wereld gestuurd op Cruise schepen. Ze werkte er als kapster, nagelstyliste en assistent manager. Ook in Australië leerde ze wat extra kneepjes van het vak kennen.
Na een avontuur van bijna 6 jaar op o.a. de Love Boat (ja, de echte!) sloeg de heimwee toe en keerde ze terug naar Zeeland. Omdat ze graag blijft leren startte ze een avondopleiding om leerkracht te worden in haar eigen vakgebied, iets waar ze altijd al veel interesse in had en graag leerlingen opleid in het kappersleven. Dit komt goed van pas in de salon en natuurlijk ook voor later.

 

Gulsah Aktas

Gulsah was eerst woonachtig in Sluiskil zij volgde haar opleiding het eerste jaar op het Scalda in Terneuzen en daarna nog twee jaar op het Scalda in Goes. Ze liep stage in Terneuzen op twee verschillende locaties waar zij veel dingen geleerd heeft in 2016 studeerde zij af. Daarna heeft zij 2,5 jaar als kapster gewerkt in Terneuzen. Gulsah ging verhuizen naar Breskens en ging in deze regio solliciteren. Zo kwam ze terecht bij kapsalon Suset/ XHair, waar ze nog steeds werkzaam is en ze het naar haar zin heeft.

Beau van Cuijck

Beau woont in Schoondijke en werkt sinds 1 januari 2021 bij Kapsalon X hair/ Kapsalon Suset. Ze heeft haar opleiding gevolgd op het TIHF maricolen te brugge en is in juni 2021 afgestudeerd als haarstylist. Hiervoor heeft ze 2 jaar stage gelopen in een kapsalon in Breskens waar ze heel veel geleerd heeft. Beau is altijd vrolijk en enthousiast en ze doet haar vaak ontzettend graag en volgt vele bijscholingen en cursussen om steeds meer bij te leren. Beau is iemand die graag creatief bezig is en is dus vooral heel graag aan het kleuren, knippen, fohnen en alles waar creativiteit bij komt kijken. Beau was op zoek naar een nieuwe uitdaging en is zo in team Xhair/ Kapsalon Suset gerold waar ze het heel erg naar haar zin heeft.