Over ons

Danielle Wilschut

Danielle woont in Groede en volgde haar opleiding in Brugge op Het T.I.H.F Maricolen. Ze liep stage in Cadzand-Bad, Knokke en Terneuzen en studeerde in 2004 af. Na een jaar als kapster te hebben gewerkt pakte ze haar koffers en vertrok naar Londen voor een training. Van daaruit werd ze over de hele wereld gestuurd op Cruise schepen. Ze werkte er als kapster, nagelstyliste en assistent manager. Ook in Australië leerde ze wat extra kneepjes van het vak kennen. Na een avontuur van bijna 6 jaar op o.a. de Love Boat (ja, de echte!) sloeg de heimwee toe en keerde ze terug naar Zeeland. Omdat ze graag blijft leren startte ze een avondopleiding om leerkracht te worden in haar eigen vakgebied, iets waar ze altijd al veel interesse in had en graag leerlingen opleid in het kappersleven. Dit komt goed van pas in de salon en natuurlijk ook voor later.


Beau van Cuijck

Beau woont in Schoondijke en werkt sinds 1 januari 2021 bij Kapsalon X hair/ Kapsalon Suset. Na de middelbare school is ze haar opleiding gaan vervolgen op het TIHF Maricolen te Brugge waar ze in juni 2021 is afgestudeerd als Allround Haarstyliste. Tijdens haar studie heeft ze 2 jaar stage gelopen in een kapsalon in Breskens waar ze veel ervaring heeft opgedaan. Na haar opleiding was Beau op zoek naar een nieuwe uitdaging en is zo in team Kapsalon Suset / X Hair terecht gekomen. Beau is altijd vrolijk en enthousiast en ze doet haar vak ontzettend graag. Ze is leergierig en volgt vele bijscholingen en cursussen om steeds meer bij te leren. Beau is iemand die graag creatief bezig is en wat vooral in het kappersvak tot uiting komt. Kleuren, knippen, föhnen en alles waar creativiteit bij komt kijken wekt haar interesse, geeft haar veel energie en voert ze met veel liefde en passie uit.


Quinty Dierings

Hoi! Mijn naam is Quinty, ik  ben 18 jaar en ik kom uit Breskens, en sinds 2022 woon ik in het mooie Nieuwvliet.

Na de middelbare school ben ik gestart met de opleiding verpleegkunde, na 2 jaar kwam ik erachter dat daar mijn passie niet lag. Doordat het kappersvak mij altijd al trok ben ik veranderd van opleiding. 

Ik volg sinds schooljaar 2021-2022 de kappersopleiding in BBL vorm in Goes en ik leer ontzettend snel. Hiervoor heb ik 2 jaar de opleiding verpleegkundige gevolgd, maar mijn intresses gingen altijd uit naar het kappersvak, en ben ik dus gestopt bij de opleiding om mij verder te focussen op de kappersopleiding. 

Ik werk 4 volle dagen mee in het team en heb het hier heel erg naar mijn zin! Wie weet zie ik jou snel in onze stoel!