Over ons

   

  Laten we de kapsters even voorstellen. Danielle Wilschut en Manon Risseeuw vormen sinds de zomer 2015 een hecht team in X-hair.

  Danielle

  Danielle woont in Groede en volgde haar opleiding in Brugge op Het T.I.H.F Maricolen. Ze liep stage in Cadzand-Bad, Knokke en Terneuzen en studeerde in 2004 af. Na een jaar als kapster te hebben gewerkt pakte ze haar koffers en vertrok naar Londen voor een training.  Van daaruit werd ze over de hele wereld gestuurd op Cruise schepen. Ze werkte er als kapster, nagelstyliste en assistent manager. Ook in Australië leerde ze wat extra kneepjes van het vak kennen.
  Na een avontuur van bijna 6 jaar op o.a. de Love Boat (ja, de echte!) sloeg de heimwee toe en keerde ze terug naar Zeeland. Omdat ze graag blijft leren startte ze een avondopleiding om leerkracht te worden in haar eigen vakgebied, iets waar ze altijd al veel interesse in had en graag leerlingen opleid in het kappersleven. Dit komt goed van pas in de salon en natuurlijk ook voor later.

  Manon

  Manon komt uit Groede en volgde haar opleiding in Goes op het Scalda college. Ze liep stage in Sluis en reed heel Zeeuws-vlaanderen door om haar ervaringen op te doen in de verschillende salons van haar stagebedrijf. Toen ze in juni 2015 haar diploma in ontvangst nam, was ze helemaal klaar voor een nieuw avontuur.
  Ook verdiepte ze zich in de gellak voor de nagels die als extra service in kapsalon X-hair werd geïntroduceerd. Manon en Danielle leerden elkaar kennen op Scalda en werden collega’s in een ander bedrijf. Zo vonden ze elkaar weer terug toen Suset op zoek bleek naar 2 nieuwe krachten om de salon te versterken.

  De kapsalon kent een ruime klantenkring bestaande uit de bekende en vertrouwde gezichten uit de buurt, terugkerende seizoensgasten en toeristen. De komst van de jachthaven en verschillende vakantiecomplexen brengt extra levendigheid met zich mee, daarom kijken Manon en Danielle erg uit om ook deze gasten te verwelkomen in kapsalon X-hair.

  Van maandag tot zaterdag staan wij voor u klaar